Solskjerming i Oslo: Beste leverandører i 2023

Ser du etter en solskjermleverandør i Oslo? Se de beste solskjermleverandørene i Oslo her, slik at du raskt og enkelt kan skjerme boligen din for sol. Se oversikt over leverandører, sammenlign og få tilbud i dag.

bilde

Markisehuset AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markisehuset har siden 2012 levert sol- og innsynsskjerming til både bedrift og privatkunder, fra flere avdelinger i Oslo og omegn.

bilde

Stiftet i 2015

bilde

9 ansatte

bilde

Verkseier Furulunds vei 16 H, 0668 Oslo

bilde

Oslo Solskjerming AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Oslo Solskjerming tilbyr innvendig solskjerming tilpasset dine mål og behov. Gjennom grundig veiledning og oppfølging, kan du være trygg på at resultatet blir slik du ønsker.

bilde

Stiftet i 2017

bilde

2 ansatte

bilde

Cecilie Thoresens vei 7 D, 1153 Oslo

bilde

Oslo Markise AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Oslo Markise har lang erfaring med skreddersydde solskjermingsprodukter, og verdsetter kundetilfredshet. God kvalitet, funksjonalitet og levetid på produktene er viktig, og showroom er åpent etter avtale.

bilde

Stiftet i 2020

bilde

2 ansatte

bilde

Hvamsvingen 11, 2013 Skjetten

bilde

Notto tekstil og solskjerming AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos Notto står funksjonalitet og estetikk i fokus, og du får tett oppfølging gjennom prosessen. Produktene tilpasses dine ønsker og behov, og i showrommet kan du hente ideer til prosjektet.

bilde

Stiftet i 1968

bilde

10 ansatte

bilde

Pilestredet 75 D, 0354 Oslo

bilde

Vater Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Vater tilbyr solskjerming på bestilling, og målet er 100% kundetilfredshet. Gjennom enkle spørsmål vil du få et prisoverslag på kort tid, og om du er fornøyd sendes en montør for å ferdigstille arbeidet.

bilde

Stiftet i 2020

bilde

7 ansatte

bilde

Parkveien 12, 0350 Oslo

bilde

Visor AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Visor tilbyr solskjerming av god kvalitet til lave priser. Kundeservice står i fokus, og du kan besøke kontoret eller få tilsendt tekstilprøver hvis du er usikker på farge eller materialer.

bilde

Stiftet i 2021

bilde

6 ansatte

bilde

Østre Aker vei 24B, 0581 Oslo

bilde

Solskjermingsgruppen AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Solskjermingsgruppen har lang erfaring, og er en totalleverandør av høykvalitetsprodukter. Her får du faglig veiledning gjennom prosessen, og vi sørger for at sluttproduktet er den optimale løsningen for ditt behov.

bilde

Stiftet i 1998

bilde

32 ansatte

bilde

Ole Deviks v. 38, 0669 Oslo

bilde

Runes AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Runes på Kjelsås tilbyr sol- og innsynsskjerming til gode priser. Her møter du hyggelige ansatte, og får produkter tilpasset etter dine ønsker. Vi hjelper til med måling og montering.

bilde

Stiftet i 1970

bilde

4 ansatte

bilde

Kjelsåsveien 130, 0491 Oslo

bilde

Royal Solskjerming AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Royal Solskjerming hjelper deg med å finne gode solskjermingsløsninger som er skreddersydd etter dine behov. Høy kvalitet og kundeservice står i fokus, og befaringen er gratis.

bilde

Stiftet i 1990

bilde

15 ansatte

bilde

Pilestredet 75 D, 0354 Oslo

bilde

Consol Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Consol Solskjerming leverer solskjerming av høy kvalitet på bestilling. Bedriften er opptatt av bærekraftig, noe som understrekes av miljøfyrtårn-sertifiseringen. Få ideer og inspirasjon i showroomet etter avtale.

bilde

Stiftet i 2001

bilde

8 ansatte

bilde

Trollåsveien 36, 1414 Trollåsen

bilde

Solskjerming i Oslo: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 29. mars 2023

Det er mange soltimer i Oslo i løpet av året, og dermed er det mange av beboerne i hovedstaden som har behov for solskjerming Oslo. Enten du bor i enebolig på Kjelsås, rekkehus på Linderud eller i en bygård på Frogner finnes det mange muligheter for solskjerming i Oslo.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Solskjerming inne og ute

Det finnes en rekke større firmaer som selger alt innen solskjerming i Oslo. Her kan du få alt fra plissegardiner til markiser. Det tilbys også solskjerming til innen- og utendørs bruk. Dersom du har naboene tett innpå, slik mange i Oslo har, kan det være lurt å vurdere solskjerming som også sørger for å redusere innsynet. Dermed får du mer privatliv med på kjøpet, og verandaen eller balkongen blir som et ekstra rom du kan benytte deg av uten frykt for at naboene ser absolutt alt du holder på med.

Solskjerming på mål

De fleste firmaer tilbyr seg å komme på befaring, og det kan være veldig lurt å takke ja til dette. Fagpersonen du får besøk av vil kunne fortelle deg mer om hvilken solskjerming Oslo som vil passe best for deg og din bolig. Dersom du har vinduer som ikke følger standard mål, kan det også være fint å få hjelp til å måle riktig. Dermed er du garantert at solskjermingen din blir riktig med en gang.

  • Plissegardiner, en type gardin, er en svært fleksibel form for solskjerming, og kan brukes til både takvinduer og skråvinduer. I tillegg finnes det normalt et stort antall farger å velge mellom, og det bidrar til at det er lett å finne noe som passer til stilen din.
  • Rullegardiner er en klassisk og mye brukt form for solskjerming. Det skyldes at de er både enkle, effektive og rimelige. Rullegardiner demper lyset, noe som kan komme godt med på et soverom. Du finner dem i en lang rekke varianter, og det går også an å velge en helt lystett utgave.
  • Screens er en type utvendig solskjerming, som minner mye om en rullegardin. Du kan velge hvor lystette du vil de skal være. Dette er en solskjerming som er svært elegant, og som passer til de aller fleste boliger. Du har også et stort antall farger å velge mellom.
  • Markiser kan brukes på flere måter, og kan gjøre terrassen om til en ekstra stue. Disse kan fås på mål, og kan tilpasses ditt spesifikke behov. I tillegg skjermer den både mot sol og vind, og avhengig av hvordan du bruker den blir det også mindre innsyn.

Pris på solskjerming Oslo

Det er vanskelig å komme med en konkret pris, da dette vil avhenge av boligens størrelse og hvilken form for solskjerming du velger. De finnes innen alle prisklasser, og handler du utenom sesong vil det ofte bli billigere. Dersom du ikke trenger spesialtilpasset solskjerming, kan du også sjekke ut gode tilbud på nettet.