Solskjerming i Larvik: Beste leverandører i 2023

Nordmenn elsker sol, men solen kan også være en kilde til irritasjon. Vi har alle opplevd å ikke kunne bruke verandaen fordi det er for varmt, eller å sitte i stua og få hodepine fordi vi blir blendet av skarp sol. Bor du i Larvik og opplever slike utfordringer, finnes det heldigvis mange forhandlere som kan hjelpe deg.

bilde

Solskjerming i Larvik: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Identifiser ditt behov for solskjerming

Vi har allerede nevnt noen, og kanskje de viktigste grunnene, til at det er lurt å investere i solskjerming. Dette er også et veldig viktig poeng, for før du velger solskjerming må du ha identifisert problemet. Det er fordi det finnes så mange ulike type solskjerminger på markedet at det er viktig å vite hva du trenger og ønsker.

Ekspertene er enige om at det ikke lønner seg å telle soltimer før du bestemmer deg om du ønsker solskjerming og hvilken modell. Hvor mye sol du får i løpet av året varierer veldig, og det er uansett poengløst fordi du kan alltid være trygg på at solen titter frem på et eller annet tidspunkt. Veldig mange av disse spørsmålene lønner det seg å snakke med forhandlere i Larvik om. De kan hjelpe deg med hele prosessen, og mange tilbyr også å komme på gratis og uforpliktende befaring.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming er helt klart den kategorien som har flest valgmuligheter. Solskjerming til innendørs bruker egner seg best når du bare ønsker å sperre ute sollys, og begrense andres innsyn.

  • Innvendige persienner lar deg kontrollere hvor mye lys som slippes inn, og i en viss grad stenger de også ute solvarmen. De er veldig fine å ha i stuen eller på badet.
  • Rullegardin er et veldig populært valg til soverom. Med en rullgardin kan du få det helt mørkt, og de kommer i flere fargevarianter. Det anbefales likevel å velge en mørk farge, da disse er bedre til å stenge sollyset ute. Rullegardiner hindrer heller ikke ventilasjon.
  • Lamellgardiner har mange praktiske bruksområder. I tillegg til å dempe for sollyset kan de også brukes som romdelere. De passer til så å si alle type vinduer, og er et spesielt godt valg om du har veldig store vinduer.

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er dyrere enn innvendig solskjerming, men det er også fordi det skal tåle mer påkjenning. Solskjerming som skal monteres fast ute egner seg veldig godt til områder hvor du har balkong eller terrasse.

  • Markiser er et stadig populært valg til norske boliger. De tåler nesten all slags vær utrolig godt, og i tillegg til å hindre sollys og solvarme å komme inn, så beskytter de også vinduene mot snø.
  • Screens er et annet populært valg, og disse er egentlig bare en oppgradering av rullegardinene. De monteres tett på vinduet, og gir en ekstremt god beskyttelse mot sol, vind og vær samt innsyn.

Fordeler med solskjerming

Det er mange fordeler med å gå til innkjøp av solskjerming i Larvik:

  • Du slipper å bli blendet av skarps sollys.
  • Du kan få det helt mørkt selv på lyse sommerkvelder.
  • Du hindrer at andre fremmede har fullt innsyn i boligen din.
  • Du investerer i produkter som varer i mange år.