Solskjerming i Bergen: Beste leverandører i 2023

Bergen er kanskje ikke en by som de fleste forbinder med sol, men det finnes også dager da solen skinner her. Både sommer som vinter. Solskjerming er derfor høyst aktuelt, uansett hvor i Bergen og omegn du måtte befinne deg.

bilde

Vest Markise

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos Vest Markise er vi opptatt av kreative og gode solskjermingsløsninger. Vi har et stort utvalg av farger, tekstiler og typer solskjerming av høy kvalitet. Ved behov tilbyr vi også service og reparasjon.

bilde

Stiftet i 2013

bilde

2 ansatte

bilde

Vest markise AS, Lønningsflaten 32F, Blomsterdalen, Norge

bilde

Haveland Markise

Google LogoIngen data

Haveland Markise har mer enn 40 års erfaring, og tilbyr både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter tilpasset kundens behov og ønsker. Befaringen er gratis, og vi tilbyr også servicearbeid.

bilde

Øvre Fredlundveien 21 C, 5073 Bergen

bilde

Markisesenteret

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markisesenterets montører har lang erfaring og fagkunnskap. Høy kompetanse gjør oss til et trygt valg, og sammen finner vi den beste løsningen. Befaringen er gratis, og produktutvalget er stort.

bilde

Stiftet i 2004

bilde

4 ansatte

bilde

Markisesenteret AS, Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad, Norge

bilde

Bergen Markise

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Bergen markise har lang erfaring med solskjerming, og befaringen er gratis. I utstillingen vår kan du se både innvendige og utvendige løsninger, og sammen finner vi det produktet som passer deg best.

bilde

Stiftet i 2019

bilde

3 ansatte

bilde

Bergen Markiseindustri AS, Hardangervegen 72, 5224 Nesttun, Norge

bilde

EB interiør AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Vi er en totalleverandør av solskjerming og innvendig dekor til vinduer for kunder i prosjektmarkedet. Produktene leveres på mål, og er av høy kvalitet.

bilde

Stiftet i 2005

bilde

ansatte

bilde

Ebinteriør AS, Nattlandsveien 155, 5094 Bergen, Norge

bilde

Vental

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Vental er en totalleverandør av solskjerming tilpasset næringsbygg, og har passende løsninger for enhver. God veiledning er en selvfølge, og vi tar oss av produksjon, montering og vedlikehold.

bilde

Stiftet i 1969

bilde

ansatte

bilde

Øvre Kråkenes 51, Bønes, Norge

bilde

Solskjerming i Bergen: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Beskyttelse mot vind

Solskjerming kan beskytte mot mer enn bare solen og dens varme stråler. Det finnes solskjerming som også kan brukes som levegg, slik at du i tillegg får en uteplass som også er beskyttet mot vind og dårlig vær.

Når du skal velge solskjerming Bergen, kan det være smart å ta en kikk på den varianten som heter screens. Dette er utvendige rullegardiner, som går i spor på hver side av vinduet. Dette sørger for at stoffet holdes tett inntil vinduet, og dermed ikke blir ødelagt av vind.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Ettersom duken har mange små hull, fjernes ikke utsikten din. I stedet sørger dette designet for at naboenes innsyn blir begrenset og det samme blir det sterkt lys og solvarme.

Dersom du ønsker å bruke screens som levegg, kan du benytte deg av den varianten som heter Zip Screen. I stedet for glidelåsspor holdes denne duken på plass av en tung bunnlist. Dermed tåler den de fleste værforhold.

Solskjerming etter mål

Det finnes et stort utvalg av solskjerming Bergen. Du kan velge mellom plissegardiner, rullegardiner, markiser og mye annet for bruk både inne og ute. Du kan få skjerming mot både innsyn, sol og varme eller kun mot solen og det sterke lyset. Det finnes solskjerming i en rekke farger, og solskjerming som kan tilpasses ulike typer vinduer.

De fleste firmaer kommer gjerne på befaring, slik at de kan hjelpe deg med å finne den beste solskjermen for boligen din. Dette kan være spesielt smart om du skal ha solskjerming til mange vinduer. Solskjerming kan tilpasses, og dermed trenger du ikke å bekymre deg for om du ikke finner noe som passer selv om du bor i et av de gamle husene i sentrum av Bergen.

Pris

Prisen på solskjerming i Bergen påvirkes naturlig nok av en rekke faktorer. Den ene er leverandøren du har valgt, deretter handler det for det meste om hvilken type solskjerming du velger, hvor mange vinduer du har, om du trenger hjelp til monteringen og så videre.

Det er også viktig å tenke på at noen av leverandørene har slike ting som befaring og montering inkludert i prisen, mens andre har dette som tilleggstjenester du må betale for. Ønsker du å få prisen så lav som mulig, bør du handle solskjerming utenom sesong. Da er det heller ikke så mange om beinet, og du slipper å vente på befaringen. Videre finnes det firmaer som selger solskjerming på nett, og her er det ofte lavere priser enn i en fysisk butikk.