Solskjerming i Tønsberg: Beste leverandører i 2023

Er du på jakt etter solskjerming til boligen din? Bor du i Tønsberg, er det mange forhandlere som kan hjelpe deg med å finne det du leter etter. Du er garantert å få en god opplevelse samt ende opp med et produkt du har nytte av i mange år.

bilde

Markise og Interiørbutikken

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markise og interiørbutikken leverer solskjerming både innendørs og utendørs. Konsultasjonen er gratis, og utvalget er stort. Montørene installerer etter avtale, og du før god oppfølging i etterkant av handelen.

bilde

Stiftet i 2011

bilde

1 ansatte

bilde

Nyleneveien 29, 3132 Husøysund

bilde

Markisespesialisten

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markisespesialisten har alt du kan drømme om innen solskjerming. Vi tilbyr også hjelp med ulike reparasjoner og service på produkter du har fra før.

bilde

Stiftet i 1998

bilde

ansatte

bilde

Markisespesialisten-Vestfold, Kongeveien 2b, 3188 Horten, Norge

bilde

Willy`s Markiser

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Med over 15 års erfaring, er Willy`s Markiser ekspert på solskjerming. God faglig veiledning er nøkkelen til gode løsninger, og fornøyde kunder er det viktigste. Produktene er av høy kvalitet.

bilde

Stiftet i 2020

bilde

2 ansatte

bilde

Willy's Markiser, Aschehougs gate 3, 3183 Horten, Norge

bilde

Josol Interiør, Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Josol har over 40 års erfaring innen solskjerming, noe som gir unik kjennskap til behovet i lokalsamfunnet og hvilke løsninger som passer ditt prosjekt. Produktene er av høy kvalitet.

bilde

Stiftet i 1997

bilde

2 ansatte

bilde

Josol Solskjerming, Ollebakken 19, 3181 Horten, Norge

bilde

Solskjerming i Tønsberg: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Stort marked for solskjerming

Markedet for solskjerming har eksplodert de siste årene. Man ønsker bare det som er best for huset sitt, og det har vært med på å presse solskjermingsbransjen til å levere stadig bedre løsninger. Selv om mange muligheter er positivt, kan det også være litt forvirrende – for hva skal du egentlig kjøpe?

Solskjerming virker enkelt, for formålet er å skjermes for solen. Ser du nærmere etter, er solskjerming blitt mye mer enn bare skjerming fra solen. Ulike type solskjerming kommer med ulike egenskaper, fordeler og ulemper samt prisklasse. Noen skal være ute, mens andre skal være inne og noen har motor, mens andre må driftes manuelt. Derfor anbefaler vi deg alltid å be om befaring før du gjør et innkjøp. Alle forhandlerne i Tønsberg tilbyr gratis og uforpliktende befaring, og dette er en stor service for deg og vil gjøre det enklere å velge et produkt.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Solskjerming i Tønsberg på mål

Innenfor hovedkategoriene utvendig solskjerming og innvendig solskjerming får du solskjermingstyper på mål. Utvendig solskjerming skaper skyggeplasser på et uteområde, men de beskytter samtidig rommene inne ved å skjerme for vinduene, og dermed kommer det inn mindre sollys og -varme.

  • Screens er utvendig solskjerming, og dette er en duk som skal monteres tett innpå vinduskarmen Dette gir huset et moderne preg, samtidig som du får god beskyttelse mot sol, varme og innsyn fra nysgjerrige forbipasserende. Duken er transparent, og dermed blir ikke din utsikt påvirket negativt.
  • Markiser er den mest vanlige solskjermingen til norske boliger. Denne solskjermingen er et solid alternativ dersom du ønsker å dempe sollyset for eksempel inn til stuen. I tillegg gir markisen beskyttelse for nedbør som regn og snø, noe som kommer godt med i et land med mye skiftende vær. Du kan få markiser som styres av en motor.

Innvendig solskjerming beskytter mot direkte sollys i enkeltrom, og kan også hindre delvis oppvarming om sommeren hvis du velger en modell med flere egenskaper. Innvendig solskjerming er som regel også mer dekorativ.

  • Rullegardiner er dekorative og enkle å tilpasse vinduet. De er lysdempende og varmereflekterende, og er dermed et godt valg til alle soverom. De kan styres enten ved manuell betjening eller med en motor som du tidsinnstiller.
  • Persienner egner seg til stuer, kjøkken og bad – generelt de aller fleste rom i huset. De er enkle å henge opp, krever minimalt med vedlikehold og du kan justere slik at du stenger ut all sollyset, litt eller ingenting.

Hva koster solskjerming i Tønsberg?

Solskjerming i Tønsberg ligger i forskjellige priskategorier ettersom hva du velger. Du kan sammenligne for å få et inntrykk av hva prisene ligger på. Solskjerming kan koste alt fra 500 til 100 000 kroner. Forhandlere, faktorer og modeller spiller sterkt inn på prisen.