Solskjerming i Sandefjord: Beste leverandører i 2023

Selv om vi er et land langt mot nord, opplever vi mye sol i Norge. Spesielt langs kysten kan solen bli sterk. Derfor er det en stor fordel at det finnes mange forhandlere i Sandefjord som selger solskjerming til innen- og utendørs bruk.

bilde

Umbra Produkter AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Umbra produkter leverer håndlagde og skreddersydde solskjermingsløsninger av høy kvalitet. Vi leverer også service og reparasjon om det er nødvendig, Befaringen er gratis.

bilde

Stiftet i 2004

bilde

ansatte

bilde

Umbra Produkter AS, Hågasletta, 3236 Sandefjord, Norge

bilde

Fensgard Markiser AS

Google LogoIngen data

Fensgard markiser leverer solskjerming som er skreddersydd dine ønsker. På nettsiden er det en priskalkulator sånn at du enkelt kan se ulike alternativer. Vi har kvalitetsprodukter til en god pris.

bilde

Hågsletta 9, 3236 Sandefjord

bilde

Markisefornyeren

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markisefornyeren leverer innvendig og utvendig solskjerming til hele Vestfold med konkurransedyktige priser. Vi har lang erfaring, og du kan se ulike produkter i showroomet vi har i Sandefjord.

bilde

Stiftet i

bilde

ansatte

bilde

Markisefornyeren & Portfornyeren, Mosserødveien 44, 3226 Sandefjord, Norge

bilde

Solskjerming i Sandefjord: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Bor du i Sandefjord, kan du velge mellom en rekke leverandører og forhandlere av solskjerming. Fordelen med mange valgmuligheter, er at du er garantert å finne noe du liker. Det er også lettere å finne en montør du føler hører på dine ønsker. De aller fleste leverandører tilbyr gratis og uforpliktende befaring, hvor dere kan snakke om hva du ønsker deg og få svar på alt du måtte lure på om solskjerming.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Få gode råd under befaring

Vi anbefaler alltid at du takker ja til befaring. Det dukker nemlig opp utrolig mange spørsmål i forbindelse med innkjøp av solbeskyttelse til huset ditt. Og det er en del spørsmål du gjør klokt i å stille i forkant. Hvorfor ønsker du solskjerming? Er det for å kunne regulere hvor mye sollys som kommer gjennom vinduet? Eller synes du bare det er for varmt i huset om sommeren, selv når du lufter? Handler det kanskje om søvnforholdene på soverommet? Ulike solskjermingsmodeller har ulike egenskaper. Her kan du lære mer om noen av dem.

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming har andre egenskaper enn innvendig solskjerming, og krever litt mer når det kommer til montering. De tåler også vær og vind mye bedre enn innvendig solskjerming, og skaper lune skyggeområder på uteplassen din. Har du stor platting, balkong, terrasse og lignende vil du ikke angre på en slik investering.

  • Markiser er det produktet de aller fleste velger for boligen sin. Denne typen solskjerming demper sollyset og gir skygge. Den beskytter også mot regn og snø, men tåler vind dårligere.
  • Screens er en slags utvendig rullegardin som drives av en motor. Denne skal monteres tett på vinduskarmen, slik at det ikke blir noen skarpe kanter. Dette hindrer allikevel ikke ventilasjon! Screens beskytter mot både skarp sol, solvarme, andre værforhold og innsyn.
  • Utvendige persienner kontrollerer lysfordelingen i rommet og hindrer blending uten å stoppe ventilasjonen til rommet.

Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming egner seg godt til å dempe sollyset i rommet der du henger dem opp. Denne formen for solskjerming kan være ganske enkel og billig, men du kan også få dem med motor og flere funksjoner.

  • Innvendige persienner kommer i materialer, som aluminium og tre. De er veldig anvendelige, og du kan enkelt regulere hvor mye sollys som skal slippe gjennom persiennene. Du kan få dem i enkle utgaver, men også i penere modeller. Går du for aluminium, passer de også godt til våtrom.
  • Plissegardiner gir god beskyttelse mot solen, men de krever en del rengjøring. De vinner mye på at de tar liten plass, og kommer i trendy farger.
  • Rullegardin egner seg godt på soverommet. Dette er en tett duk som sørger for at det blir mørkt om kvelden. De hindrer ikke ventilasjon, kan enkelt monteres opp eller ned og de krever lite vedlikehold.