Solskjerming i Kristiansand: Beste leverandører i 2023

Bor du i Kristiansand og er på utkikk etter solskjerming til boligen din? På Sørlandet er det mye sol, og det er derfor mange som har et stort behov for litt skjerming – spesielt om sommeren. I Kristiansand vil du finne mange leverandører, både på nett og i fysiske butikker, som kan hjelpe deg.

bilde

Recto

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Recto tilbyr skreddersydde solskjermingsløsninger til både innendørs og utendørs bruk. Vi har et stort utvalg produkter i høy kvalitet, og gjennom god oppfølging i prosessen er vi sikre på at du blir fornøyd.

bilde

Stiftet i 2016

bilde

2 ansatte

bilde

Recto AS, Kongsgård alle 62, 4632 Kristiansand S, Kristiansand, Norge

bilde

Solkontroll AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Solkontroll har lang erfaring med innvendige solskjermingsprodukter, og tilbyr ulike farger og tekstiler. Fornøyde kunder er høyeste prioritet, noe vi strekker oss langt for å oppnå. Befaringen er gratis.

bilde

Stiftet i 2016

bilde

1 ansatte

bilde

Solkontroll.no, Gneistoppen 87, 4656 Kristiansand, Norge

bilde

Aasheim AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Aasheim leverer et stort utvalg av innvendig og utvendig solskjerming, og gjør arbeidet selv. Alt du ser på nettsiden er montert av Aasheim personlig, og befaringen er kostnadsfri.

bilde

Stiftet i 2013

bilde

2 ansatte

bilde

Sødalsveien 28, 4630 Kristiansand, Norge

bilde

JJ Solskjerming AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos JJ Solskjerming finner du gode solskjermingsløsninger til lave priser. Produktene er skreddersydd etter kundens ønsker, og du vil få god veiledning om farger, tekstiler og ulike modeller.

bilde

Stiftet i 2019

bilde

2 ansatte

bilde

Jj Solskjerming As, Johnstons gate 3, 4514 Mandal, Norge

bilde

System Bygg AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

System Bygg AS har lang erfaring i bransjen, tilbyr levering og montering av solskjerming av høy kvalitet. Arbeidet gjøres av dyktige fagfolk, og tar på seg både små og store oppdrag.

bilde

Stiftet i

bilde

6 ansatte

bilde

System Bygg AS, Møller Moulins Vei 75, 4516 Mandal

bilde

GHV

Google LogoNaN

Les anmeldelser

GHV tilbyr både faste og bevegelige solskjermingsløsninger av høy kvalitet. Vi vet at inneklimaet og innemiljøet er viktig, og våre løsninger er energibesparende og har lave vedlikeholdskostnader.

bilde

Stiftet i 1972

bilde

19 ansatte

bilde

GHV AS, Kjerrheibakken 22, Kristiansand, Norge

bilde

Grønt Fokus

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos Grønt Fokus finner du et stort utvalg av solskjerming i ulike farger og modeller. Vi tilbyr både motoriserte og manuelle løsninger, i tillegg til ulike tekstiler.

bilde

Stiftet i 1996

bilde

18 ansatte

bilde

Grønt Fokus Mjåvann, Mjåvannsvegen 54, 4628 Kristiansand S, Kristiansand, Norge

bilde

Solskjerming i Kristiansand: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Det finnes mange fordeler med å kjøpe solskjerming til boligen din. Den klare fordelen er at du ikke trenger å bli blendet av solen om sommeren fordi du kan regulere hvor mye sollys som slippes inn. Siden teknologien rundt solskjerming blir stadig bedre, skjermer den ikke lenger bare for solen. Du kan også i stor grad regulere hvor mye varme som skal slippe inn.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Innen- og utendørs solskjerming i Kristiansand

Vi deler inn solskjerming i to hovedtyper, innendørs solskjerming og utendørs solskjerming. Innendørs solskjerming skal i hovedsak hindre at det slippes inn mye sol, mens utendørs solskjerming også skal skape lune, skyggeplasser til uteområdet. Sistnevnte skal i tillegg tåle mye vær og vind. Innenfor disse to hovedtypene finnes det veldig mange ulike modeller, deriblant plissegardiner, gardiner, rullegardiner, screens, rulleskodde, blendingsgardin og så videre. Mange av disse modellene kommer også med motor.

Det finnes mange steder hvor du kan få kjøp solskjerming i Kristiansand, og du kan velge mellom interiørbutikker og mer spesialiserte leverandører.

Interiørbutikker og nettbutikker

Ønsker du å kjøpe innendørs solskjerming, finnes det flere interiørbutikker i Kristiansand som du kan handle hos. Selv om solskjerming blir stadig bedre, bør du være oppmerksom på at du ikke får kjøpt det mest profesjonelle hos slike butikker, men de tilbyr ofte litt lavere priser.

Det finnes mange interiørbutikker som det er verdt å dra innom. Hos disse butikkene kan du i hovedsak få kjøpt gardiner, og her er det også veldig mye å velge mellom når det kommer til farger og mønstre samt lystetthet. Noen gardiner er bare dekorative, mens andre stenger sollyset helt ute og er derfor anbefalt til soverommet.

Gardiner er også enklere å skifte ut, og de kommer i ulike prisklasser ettersom du skal ha standardgardiner eller spesialsydde. Hos mange av disse butikkene får du også enkelt tak i rullegardiner, persienner og andre standard produkter til vinduene dine.

I Kristiansand finnes det også flere spesialleverandører, og her vil du finne alle typer solskjerming til både innen- og utendørs bruk. Skal du, for eksempel, ha solskjerming med motor er det veldig lurt å dra til en slik leverandør. Det skyldes at elektrisk solskjerming krever andre løsninger enn gardinene du bare kan henge opp. Hvis du er ute etter kvalitetssikrede, varierende produkter med høy teknologi, er det bare å ta turen ned til Kristiansand sentrum, eller ta en kikk i nettbutikkene. Mange slike leverandører tilbyr også gratis befaring, og dette er lurt om du er usikker på hva du trenger til boligen.

Hvor mye koster solskjerming i Kristiansand?

Det går ikke an å gi noe eksakt prisestimat når det kommer til solskjermingsprodukter, da det er snakk om mange forskjellige produkter og leverandører på markedet. Prisen varierer fra noen hundrelapper til flere tusen kroner. For å få et mer konkret priseksempel er det lurt å kontakte leverandørene du er interessert i.