Solskjerming i Lillehammer: Beste leverandører i 2023

Har du en bolig uten solskjerming, er det kanskje på tide å investere i det. Det finnes mange gode grunner til å ha solskjerming til boligen din. I Lillehammer kan du få kjøpt både utvendig og innvendig solskjerming i flere forretninger. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å bli blendet av solen.

bilde

Scandic Markiser

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Scandic Markiser har som mål å gi kundene høyest mulig kvalitet på solskjerming. Produktene er produsert i Norge, og med gratis befaring og konkurransedyktige priser er det enkelt å finne en god løsning.

bilde

Stiftet i 1995

bilde

56 ansatte

bilde

Scandic Markiser AS, Damvegen 11, 2827 Gjøvik, Norge

bilde

Montør 1

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Montør 1 tilbyr solskjermingsprodukter fra Norsol, og solfilm til bygg og bolig. Lang erfaring i bransjen og kort leveringstid på produktene er noen av fordelene ved å velge Montør 1 som leverandør.

bilde

Stiftet i 2014

bilde

ansatte

bilde

Montør 1, Kongsvegen 791, 2340 Løten, Løten kommune, Norge

bilde

Solskjerming i Lillehammer: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Det er ikke til å stikke under en stol at solskjerming kan koste mye penger, og du lurer kanskje på om det er verdt investeringen både på kort og lang sikt. Når du sitter og veier fordeler og ulemper mot hverandre, er det viktig at du husker på at solskjerming kommer med flest fordeler.

Ikke sitt og tell soltimer gjennom sommeren før du bestemmer deg. Det er bortkastet tid. I stedet for bør du sette deg ned å tenke over om det er vanskelig å få sove om sommeren? Blir det fort varmt i stuen? Er det lett å se inn på badet fra utsiden? Kan jeg ikke bruke balkongen om sommeren grunnet solen? Blir jeg alltid blendet om sommeren? Opplever du noen av disse utfordringene, er det antagelig på tide å kontakte forretninger i Lillehammer som selger solskjerming.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Sett opp et budsjett for solskjerming Lillehammer

Når du sliter med en av de overnevnte problemene, vil du uten tvil ha behov for solskjerming. Hvis du likevel synes det er en stor investering, vil neste steg være å sette opp et budsjett. Husk at solskjerming kommer i alle mulige priskategorier. Du må nødvendigvis ikke bruke over 100 000 kroner for å få solskjerming av god kvalitet.

Mange bruker et par tusenlapper på solskjerming, og blir kvitt problemene med for sterk sol. Utendørs solskjerming er mer kostbart enn innendørs solskjerming, men husk også at tilleggsfunksjoner er det som i hovedsak driver prisen opp. Hvis du vil ha alt motorisert og app-styrt solskjerming, å må du regne med å betale for det.

Pris er uansett en annen lur ting å prate om sammen med forhandlere i Lillehammer. De kan hjelpe deg med å finne riktige produkter til riktig pris.

Utvendig og innvendig solskjerming

Rullegardiner er lette å tilpasse, og de kommer i svært mange farger og mønstre. Skal du ha dem på soverommet, anbefaler vi at du går for en mørk farge da den stenger lyset bedre ute. De aller fleste rullegardiner er ikke dyre og ligger i helt moderate prisklasser. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe rullegardiner som styres av en motor.

Plisségardiner har gode solbeskyttende egenskaper, men de stopper ikke solvarmen og de er litt dyrere enn rullegardiner. Akkurat som med rullegardiner, kommer plissegardiner i mange forskjellige farger, og du får både moderne og klassiske utgaver. De passer til så å si alle typer vinduer.

Utvendige persienner kontrollerer lysfordelingen og eliminerer blending fra solen. De kommer med motor, og dermed kan du tilpasse innslippet av lys gjennom hele dagen. Utvendige persienner er laget for å tåle vær og vind, og gir i tillegg veldig god beskyttelse mot solen.