Solskjerming i Arendal: Beste leverandører i 2023

Det er mange soldager i Arendal, som ligger i vakre Sør-Norge, og derfor er det en lur investering å skaffe solskjerming til huset. Det finnes mange type forretninger, både i form av fysiske butikker og nettbutikker, i Arendal som hjelper deg med å finne en god løsning.

bilde

Arendal Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Arendal solskjerming leverer solskjerming av høy kvalitet til utendørs bruk. Prisene er konkurransedyktige, og vi hjelper deg med å finne løsningen som passer vinduene dine best.

bilde

Stiftet i 2022

bilde

ansatte

bilde

Arendal Solskjerming AS, Tangen alle 53A, 4817 His

bilde

Arendal Markiseservice

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Arendal Markiseservice tilbyr ulike typer solskjerming, i tillegg til montering, service og vedlikehold av disse. God kvalitet, stort fokus på kundeservice og korte leveringstider er blant fordelene ved å velge oss.

bilde

Stiftet i 1996

bilde

2 ansatte

bilde

Lensmannsgården 4, 4815 Saltrød, Arendal, Norge

bilde

Solskjerming i Arendal: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Det kan bli ubehagelig å sitte både inne og ute når solen steker. Det blir fort varmt, og du kan også bli blendet. Derfor bør du vurdere å få installert solskjerming til innen- eller utendørs bruk, eller begge deler. Da unngår du å få det ubehagelig om sommeren, og det gjør det også enklere for deg å sove siden du kan få det helt mørkt om kvelden.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Innendørs og utendørs solskjerming

Veldig mange forretninger i Arendal selger solskjerming til både innendørs og utendørs bruk. Det er en viss forskjell på disse to hovedtypene, da utendørs solskjerming er bygget mer solid fordi det skal tåle mer vær og vind. Innendørs solskjerming er enklere, men her vil du også ha flere valgmuligheter.

Er du usikker på hvilket behov du har for solskjerming, lønner det seg å kontakte ulike leverandører å be om gratis befaring. Under en befaring vil en profesjonell montør snakke med deg om hva du ønsker, komme med råd, diskutere pris og eventuelt ta mål. Slike befaringer er helt uforpliktende, og det er kun ment som hjelp til deg.

Ulike typer solskjerming Arendal

Markedet for solskjerming har eksplodert, og det finnes utrolig mange typer innenfor dette segmentet. Det finnes i tillegg en rekke elektriske varianter, som drives av en motor som du igjen kan styre via en fjernkontroll, bryter eller app. Mye av dagens solskjerming har også en duk som kommer i ulike farger, og dette gjør at du i stor grad kan tilpasse det til husets stil.

Screens er noe av det mest populære på markedet nå, og dette er en type utendørs solskjerming som går nesten helt inntil vinduet. Det monteres på utsiden, og har ingen skarpe kanter. På grunn av måten de monteres på, vil de heller ikke være veldig synlige og det gir huset et mer rent utseende. Screens drives av en motor, og de er laget av svært kraftig materiale som gjør at de tåler værpåkjenningene godt. En annen stor fordel med screen er at de hindrer innsyn, men uten å begrense din utsikt siden duken er transparent.

Det finnes også mange andre typer du kan velge mellom. De mest vanlige er blendingsgardiner, rullegardiner, persienner, gardiner, plissegardiner og terassemarkiser. Alle disse typene har gode egenskaper, men hver oppmerksom på at det ikke er alle som kan brukes ute.

Hvor mye koster solskjerming i Arendal?

Solskjerming kommer i ulike priskategorier, og dette er noe du kan få kartlagt under, for eksempel, befaring. Utendørs solskjerming koster mer enn innendørs solskjerming, og her må du regne med alt fra 20 000 kroner og oppover.

Innendørs solskjerming kan ha en startpris på noen hundre kroner, men kan etter type, materialer og andre funksjoner komme opp i 10 000 kr eller mer.