Få flere kunder ved å samarbeide med oss

Enkel markedsføring

Er du en leverandør av solskjerming som ønsker flere kunder? I så fall har du kommet til rett sted. Vi samler inn henvendelser fra personer over hele landet og sender de videre til leverandører vi samarbeider med. På den måten vil du slippe å tenke på å markedsføre tjenestene dine. Dermed kan du konsentrere deg om andre oppgaver i selskapet.

Mengdekontroll

Du står alltid helt fritt til å be om færre eller flere henvendelser, slik at du for eksempel aldri vil risikere å betale for henvendelser i perioder der du ikke trenger flere kunder. Dette betyr at du betaler en fast og rimelig pris per henvendelse du mottar, og kan selvfølgelig velge hvor i landet du vil få henvendelser fra.

Kvalitet og oppfølging

For oss er det viktig at alle samarbeidspartnerne er fornøyd med henvendelsene. Vi fokuserer på å sende ut kvalitetshenvendelser, og følger ofte opp for å få tilbakemelding på henvendelsene vi sender ut.

Dersom du er en leverandør og er interessert i et samarbeid kan du enten ringe oss på tlf 974 37 565 eller fylle ut kontaktskjemaet under.

Send oss en melding