Solskjerming i Trondheim: Beste leverandører i 2023

Selv om Trondheim begynner å nærme seg nord, er det likevel mange soltimer her gjennom sommeren. Derfor er det mange beboere i Trondheim som har behov for solskjerming til boligene sine. Enten du bor i enebolig, leilighet eller rekkehus finnes det mange valgmuligheter for deg.

bilde

Markisedesign AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markisedesign leverer kvalitetsprodukter til konkurransedyktig pris, og er en lokal etablert bedrift.

bilde

Stiftet i 2020

bilde

2 ansatte

bilde

Markisedesign AS, Arkitekt Ebbells veg 22, 7053 Ranheim, Norge

bilde

MarkiseHACO

Google LogoNaN

Les anmeldelser

MarkiseHACO tilbyr både innendørs og utendørs solskjerming av høy kvalitet. Om du allerede har solskjerming, tar vi også reparasjon- og serviceoppdrag. Befaringen er gratis, og vi kan raskt gi deg et prisoverslag.

bilde

Stiftet i 2016

bilde

4 ansatte

bilde

MarkiseHACO AS, Gamle Lundadalsvegen 6, 7232 Lundamo, Norge

bilde

Odd Forseth AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Odd Forseth AS har lang fartstid i bransjen, og produserer alle typer solskjerming. Erfaringen gir god oppfølging av kundene, konkurransedyktige priser, sikre garantiordninger og levering til avtalt tid.

bilde

Stiftet i 2001

bilde

2 ansatte

bilde

Øvre Flatåsveg 14D, 7079 Flatåsen, Norge

bilde

Berge Interiør AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Berge Interiør har lang erfaring innen interiørbransjen, og tilbyr solskjerming tilpasset dine vinduer. Her får du høy kvalitet, god service, og flere ulike tekstiler og løsninger.

bilde

Stiftet i 1979

bilde

11 ansatte

bilde

Berge interiør, St. Olavs gate 10, 7012 Trondheim, Norge

bilde

Trøndelag solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Trøndelag solskjerming spesialiserer seg på innvendige løsninger, og produktene ages på mål. Vi prøver å kun bruke norske leverandører, og har et stort fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

bilde

Stiftet i

bilde

ansatte

bilde

Trøndelag Solskjerming, Krokstien 16B, 7037 Trondheim, Trøndelag, Norge

Kjells Markiser avd. Trøndelag

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Kjells Markiser er en totalleverandør av solskjermingsprodukter både innendørs og utendørs. Utvalget er stort, og mesteparten er produsert i Norge. Lang erfaring gjør oss til et trygt valg.

bilde

Stiftet i 1995

bilde

349 ansatte

bilde

Kjells Markiser - Trøndelag, Østre Rosten 16B, 7075 Tiller, Norge

Bohus Trondheim

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Bohus har en rekke produkter innen interiør, blant annet solskjerming, Her får du gode garantiordninger, konkurransedyktige priser, og gode kjøpsbetingelser.

bilde

Stiftet i -1

bilde

ansatte

bilde

Bohus Trondheim, Brøsetvegen 177, 7050 Trondheim, Norge

bilde

Byggmakker Tiller

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Byggmakker er en av Norges ledende byggevarekjeder, og tilbyr praktiske løsninger for solskjerming. Her får du alt du trenger til hjemmet, og gode kjøps- og returordninger.

bilde

Stiftet i 2007

bilde

80 ansatte

bilde

Byggmakker Tiller, Vestre Rosten 97, 7075 Tiller, Norge

bilde

A.F. Wigen

Google LogoNaN

Les anmeldelser

A. F. Wigen er en familiebedrift som ble etablert for over 100 år siden. Her finner du alt du trenger til hjemmet, og personlig service er en viktig del av hverdagen.

bilde

Stiftet i 1870

bilde

4 ansatte

bilde

A. F. Wigen AS, Munkegata 50, 7011 Trondheim, Norge

bilde

Albert Vold interiør

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos Albert Vold får du god veiledning, måltaking og montering av solskjerming tilpasset dine behov og ønsker. Ulike farger og tekstiler gjør at produktene passer enhver.

bilde

Stiftet i 1917

bilde

2 ansatte

bilde

Albert Vold Interiør AS, Heimdalsvegen, 7080 Heimdal, Norge

bilde

Solskjerming i Trondheim: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Stort utvalg innen solskjerming

Det finnes mange leverandører i Trondheim som leverer solskjerming. Hos de aller fleste leverandørene finner du alt fra gardiner til plisségardiner, markiser og screens. Det selges altså både solskjerming som skal monteres ute og solskjerming som skal monteres inne. Hva du skal velge kommer an på hva du ønsker deg. Mange velger en kombinasjon av innendørs og innendørs solskjerming. Dersom du for eksempel har balkong kan det være lurt med utendørs solskjerming, men skal du ha solskjerming på rommet kan det lureste være innendørs solskjerming.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Før du velger solskjerming lønner det seg å snakke med den forhandleren i Trondheim du ønsker å handle hos. De aller fleste forhandlere og leverandører sitter på mye erfaring, og de vet hva som gir best resultat til din bolig.

Ulike typer solskjerming

Før du kjøper solskjerming bør du vite hva slags vinduer du har, og hvilket mål de har. Det er viktig å vite dette på forhånd, slik at solskjermingen du kjøper faktisk passer til vinduene. Det er veldig kjedelig å kjøpe feil, da det tar ekstra tid å bytte og gjøre alt på nytt igjen. Veldig mange leverandører i Trondheim tilbyr gratis befaring, og hvis du synes det er vanskelig å gjøre alt forarbeidet selv, er det veldig lurt å takke ja til dette.

Som sagt finnes det mange type solskjerming, og her er noen av dem:

  • Screens er en type utvendig solskjerming som bygger på topp moderne teknologi. Et annet ord for denne solskjermingen er utvendig rullegardin, og den er svært fleksibel da den kan monteres på alle typer vinduer, inkludert skråvinduer. Screens monteres tett inntil vinduet, og har ingen skarpe kanter. Den styres av en motor, og tåler værforholdene veldig godt. Screens stenger ute både sollys og varme.
  • Markiser er også utvendig solskjerming, og de kan du bestille på mål. Disse gjør det enklere for deg å regulere hvor mye sollys som for eksempel slippes inn i stuen, men de hindrer ikke ventilasjon. Selv om markiser tåler været godt, er de ikke skapt for å tåle sterke vindkast. Da kan de bli slått mot rutene og bli ødelagt. Du bør altså heise dem opp når det blåser mye ute.
  • Plisségardiner er også solskjerming som bygger på høy teknologi. De kan brukes til så å si alle vinduer, og er dermed svært fleksible. Plisségardiner kommer også i mange farger og mønstre, og du kan derfor kombinere dem med stilen din.

Hva koster solskjerming i Trondheim?

Prisen på solskjerming i Trondheim avhenger av flere faktorer som størrelsen på boligen, antall vinduer og hvilken solskjerming du velger. Det er dermed vanskelig å komme med en eksakt pris. Det er lurt å diskutere pris på befaring. De aller fleste bruker ca. 30 000 kroner på solskjerming.