Solskjerming i Ski: Beste leverandører i 2023

Uansett hvor i Norge du bor, vil du kjenne på et behov for å ha måter å skjerme deg fra sola på. Dette gjelder spesielt om du eier egen bolig. Bor du i Ski, har du mange leverandører som kan hjelpe deg med å finne gode løsninger.

bilde

Hilmar Hammarhei AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hilmar Hammarhei har over 50 års erfaring med solskjerming, og er en pålitelig og forutsigbar leverandør. Bedriften fokuserer på Oslo og omegn for å sikre best mulig oppfølging av sine kunder.

bilde

Stiftet i 1989

bilde

13 ansatte

bilde

Hilmar Hammerhei - Ski, Myrfaret 4, 1406 Ski, Norge

bilde

ABC Markiser

Google LogoNaN

Les anmeldelser

ABC markiser tilbyr skreddersydd solskjerming og innsynsskjerming tilpasset dine vinduer. Monteringen skjer av erfarne montører, og produktene har gode garantiordninger. Ved etablert markise kan vi tilby service, reparasjon og oppgradering av denne.

bilde

Stiftet i 1996

bilde

ansatte

bilde

ABC Markiser, Langhussenter 15, 1405 Langhus

bilde

Consol Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos Consol får du solskjerming av høy kvalitet, og produktene tilpasses dine behov. Kundeservice er viktig for oss, og lang erfaring gir oss et solid utgangspunkt for å finne den optimale løsningen for deg.

bilde

Stiftet i 2008

bilde

7 ansatte

bilde

Consol AS, Trollåsveien 36, 1414 Trollåsen, Norge

bilde

amonter

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Amonter tilbyr solskjerming skreddersydd dine behov. Det store produktutvalget gjør det enkelt å finne en løsning som passer dine behov. God kundeservice og tilstedeværelse er viktig, og du får god oppfølging underveis.

bilde

Stiftet i 2020

bilde

5 ansatte

bilde

Leirskallen 1, 1164 Oslo

bilde

Rex Markiser

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Rex Markiser har lang erfaring med nordiske forhold, og tilbyr produkter av høy kvalitet med kort leveringstid. Markisene er spesialtilpasset kundens behov, og har deler til markisen lenge etter kjøpet.

bilde

Stiftet i 1992

bilde

7 ansatte

bilde

Snekkeriveien 5, 1825 Tomter

bilde

Kvint Blendex

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Kvint Blendex leverer solskjerming av høy kvalitet, og har et showroom der utvalget kan ses i virkeligheten. Her kan du også snakke med dyktige konsulenter, og sammen finne riktig løsning for deg.

bilde

Stiftet i 1992

bilde

32 ansatte

bilde

Kvint - Blendex, Brynsalléen, 0667 Oslo, Norge

bilde

Solskjerming i Ski: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Invester i solskjerming mot skarpt lys

Sola i Norge kan være veldig skarp om sommeren, spesielt om natten hvor det sjeldent blir skikkelig mørkt. Eier du en egen bolig, er det mange fordeler med å investere i solskjerming. I dag finnes det mange ulike type solskjerming på markedet. Vi skiller mellom utendørs solskjerming og innendørs solskjerming, og innenfor disse to hovedtypene finner du flere modeller å velge mellom.

På markedet for solskjerming i Ski så vil du finne alt fra det helt enkle, til det mer kompliserte med motor og app-styring. Du har altså utrolig mange valgmuligheter, og det gjør det også enkelt å finne solskjerming som passer til din lommebok. I Ski kan du kjøpe solskjerming i alt fra interiørbutikker til spesialleverandører på nett.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Gratis befaring

Det er ikke alltid enkelt å vite hva du skal velge av solskjerming. Først og fremst må du kartlegge hvilke behov du har, og hvorfor du ønsker å investere i solskjerming. Noen ønsker bare å ha det mørkt når de skal sove, mens andre vil skape skyggeområder på uteplassen sin. Andre vil både kunne kontrollere innslipp av lys og varme.

Siden mange solskjermingsmodeller er myntet på samme prinsipper, lønner det seg å takke ja til gratis befaring fra leverandører i Ski. Da kan du sammen med profesjonelle montører gå gjennom hva som vil være en god og gunstig løsning for deg. Befaring er et helt uforpliktende tilbud hos de fleste leverandører, og i forbindelse med befaringen vil du også kunne gå nærmere inn på pris.

Solskjerming på mål

Veldig mange leverandører i Ski produserer solskjerming på mål. Det vil si at produktet ikke blir standardisert, men kan tilpasses dine vinduer. Ikke alle har standardvinduer, men man har likevel et behov for å skjerme takvinduer, tak-til-gulv-vinduer, runde vinduer og lignende.

Flere solskjermingsmodeller kan tilpasses mer «rare» vinduer. Screens er en type solskjerming som kan tilpasses nesten alle vindustyper. Denne solskjermingen har blitt veldig populær de siste årene, nettopp fordi den er moderne og har mange fordelaktige funksjoner. Screens monteres tett inntil vinduet på utsiden, og styres av en motor. Den tåler været godt, og stenger både sollys og varme ute.

En annen solskjermingstype som enkelt kan tilpasses mange forskjellige vinduer er plissegardiner. Plissegardiner kan brukes til både skråvinduer og takvinduer. Denne type solskjermingen stenger sollyset ute, og du kan enkelt justere selv om du vil ha litt lys inn eller ingenting. I tillegg kommer plissegardiner i mange forskjellige farger og mønstre, og det er enkelt å finne en du liker.

Hva koster solskjerming i Ski?

Det beste du gjør for å få en eksakt pris er å be om gratis befaring. Ulike produkter ligger til ulik pris, og solskjerming kan koste deg alt fra noen hundrelapper til 100 000 kroner. Spennet er altså veldig stort. Et annet godt tips er å sammenligne ulike leverandører for å se hvem som er best på pris.