Ofte stilte spørsmål

Har du noen spørsmål til oss? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om Solskjermportalen. Hvis du lurer på noe mer, så ta gjerne kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Hva koster det å bruke Solskjermportalen?

Det koster ingenting å bruke Solskjermportalen for deg som ønsker å kjøpe solskjerming. Tjenesten er helt gratis, og du forplikter deg ikke til noe som helst.

Hvorfor bør jeg sammenligne tilbud på solskjerming?

Dersom du vil spare penger på solskjerming, så bør du ikke hoppe på første og beste tilbud. Du får et godt sammenligningsgrunnlag og oversikt over gjeldende priser ved å innhente tre tilbud fra forskjellige solskjermingsforhandlere.

Hvordan kan jeg som solskjermingsforhandler samarbeide med dere?

Ta gjerne kontakt med oss, hvis du er interessert i et mulig samarbeid. Da videresender vi aktuelle forespørsler til deg fra potensielle kunder i ditt nærområde. Det er opp til deg hvilket tilbud du ønsker å gi dem.

Hvorfor startet dere Solskjermportalen?

Vi ønsker å gjøre det enklere for mennesker å finne frem til solskjermingsprodukter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Målet med tjenesten vår er å gjøre det hele litt enklere både for kunder og solskjermingsforhandlere.

Hvem står bak Solskjermportalen?

Solskjermportalen drives at et firma som heter Lead Service AS. Lead Service er spesialister på forbrukerportaler. De samarbeider kun med seriøse og pålitelige leverandører med produkter av høy kvalitet.

Hvorfor fikk jeg ikke 3 forskjellige tilbud på solskjermingsprodukter?

Noen ganger kan det hende at det kun er to eller færre tilgjengelige forhandlere i ditt nærområde som har produkter du er ute etter. Dersom dette skulle være tilfelle, så får du bare tilbud fra disse forhandlerne. Vi prøver selvfølgelig alltid å sikre at du har et godt sammenligningsgrunnlag og at du får de beste tilbudene.