Solskjerming i Stavanger: Beste leverandører i 2023

Soldagene kan bli lange i vakre Stavanger, og derfor vil du ikke angre på at du legger pengene dine i skikkelig solskjerming. Dette vil gjøre livet mer komfortabelt for deg, men det kan også gjøre at huset ditt øker i verdi. I Stavanger er det mange forhandlere som kan hjelpe deg.

bilde

Stavanger Markise

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Stavanger Markise har et stort utvalg av solskjermingsprodukter til en konkurransedyktig pris. Vi tilbyr tett og personlig veiledning, og sammen finner vi løsningen som passer best til dine vinduer.

bilde

Stiftet i 1950

bilde

8 ansatte

bilde

Stavanger Markise og Persienne Fabrikk AS, Haugåsstubben 8, 4016 Stavanger, Norge

bilde

Universal Glass & Solskjerming AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Universal Glass & Solskjerming er en totalleverandør av innendørs og utendørs solskjerming av høy kvalitet. Vareprøvesortimentet som du kan se på, gjør det enklere å finne riktig tekstil og farge.

bilde

Stiftet i 2014

bilde

ansatte

bilde

Universal Glass & Solskjerming AS, Hillevågsveien, 4016 Stavanger, Norge

bilde

Meik

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Meik tilbyr et stort utvalg av solskjerming, og våre interiør- og fargekonsulenter hjelper deg med å finne en god løsning for dine behov. Vi har lang erfaring med skjerming, og svarer raskt på tilbud og henvendelser.

bilde

Stiftet i 2007

bilde

58 ansatte

bilde

Meik AS, Svanholmen 7, 4313 Sandnes, Norge

bilde

Via Nova Solskjermingsspesialisten

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Via Nova leverer et bredt utvalg av solskjerming, og med god fagkunnskap kan du være sikker på at du får den optimale løsningen. Tett oppfølging underveis gir deg et godt grunnlag for kjøpsavgjørelsen.

bilde

Stiftet i 1988

bilde

ansatte

bilde

Via Nova, Kvernelandsveien 56D, 4323 Sandnes, Norge

bilde

Espenes AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Espenes har solskjerming av høyeste kvalitet, og egne montører som installerer på fagmessig vis. Befaringen er gratis, og vi tilbyr også service og vedlikehold på allerede etablerte solskjermingsprodukter.

bilde

Stiftet i 1968

bilde

15 ansatte

bilde

Espenes AS, K. K. Kleppes veg 1, 4350 Kleppe, Norge

bilde

T-aasen Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

T. Aasen har lang erfaring innen solskjerming, og gir deg den beste løsningen til ditt prosjekt. Befaringen er gratis, og i showroomet vårt kan du hente inspirasjon til farger og materialer.

bilde

Stiftet i 1988

bilde

ansatte

bilde

T Aasen Solskjerming AS, Forusparken 28, 4031 Stavanger, Norge

bilde

Sandnes Markise

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Sandnes markise tilbyr skreddersydde solskjermingsløsninger til konkurransedyktige priser. Vi har lang erfaring i bransjen, og gir god veiledning om hvile løsninger som passer for deg. Høykvalitetsprodukter og fagmessig arbeid er en selvfølge.

bilde

Stiftet i 1993

bilde

6 ansatte

bilde

Sandnes Markise AS, Hoveveien 5, 4306 Sandnes, Norge

bilde

Solskjerming Reklame

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Solskjerming & reklame har solskjerming som passer alle behov. Befaringen er uforpliktende, og du kan komme innom showroomet for å se produktene før du tar en avgjørelse.

bilde

Stiftet i 2015

bilde

5 ansatte

bilde

Solskjerming & Reklame AS, Seksjon, 4323 Sandnes, Norge

bilde

Solskjerming i Stavanger: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Solens varme kan gjøre sommeren ubehagelig

Det kan bli utholdelig varmt å sitte både inne og ute når solen steker. Det blir fort ubehagelig, og du kan også bli blendet. Derfor bør du vurdere å få installert solskjerming til innendørs eller utendørs bruk, eller velge en kombinasjon avhengig av hvilke behov og boligtype du har. Da unngår du å få det ubehagelig om sommeren, og det gjør det også enklere for deg å sove siden du kan få det helt mørkt om kvelden.

Synes du solskjerming er vanskelig og det er for mye å velge mellom, lønner det seg å kontakte ulike forhandlere og be om en befaring. Under en befaring vil en profesjonell montør snakke med deg om hva du ønsker, komme med råd, diskutere pris og eventuelt ta mål av vinduene. Dette er med andre ord en veldig god service for deg, og du trenger heller ikke å betale noe for det. Siden Stavanger har mange forhandlere, kan du be om befaring fra samtlige.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Solskjerming på mål

De aller fleste forretninger i Stavanger selger solskjerming til enten innendørs eller utendørs bruk. Det er en stor forskjell på disse to hovedtypene, da utendørs solskjerming er bygget mer solid for å tåle mer vær og vind. Innendørs solskjerming er enklere, men her vil du også ha flere muligheter å velge mellom. Med andre ord kan utendørs solskjerming kun monteres utendørs, og innendørs solskjerming kan kun brukes innendørs.

I dag får du solskjerming, til både innendørs og utendørs bruk, som er elektrisk. Det vil si at de styres av en motor, som du igjen styrer via en bryter, app eller fjernkontroll. I hvert fall når det kommer til utendørs solskjerming, er det en fordel at de er elektriske.

  • Screens er elektrisk, utendørs solskjerming som bygger på avansert teknologi. Denne utvendige rullegardinen monterer du tett innpå vinduskarmen, og dermed slipper du skarpe kanter. Screens er laget av en transparent duk, som vil si at du kan se ut, men andre vil ikke kunne se inn. I tillegg tåler denne duken alle typer værfenomener som er vanlig i Norge.
  • Lamellgardiner egner seg godt inne, og spesielt der hvor du har store vinduer. Denne type solskjerming stenger ikke bare sollyset ute, men den kan også dele opp et rom. En veldig praktisk investering med andre ord.
  • Rullegardiner er toppvalg til soverommet. Mørke rullegardiner stenger sollyset helt ute, men uten å hindre ventilasjon. Du kan dermed sove veldig godt om natten i et anbefalt innemiljø.

Hva koster solskjerming i Stavanger?

Solskjerming kommer i forskjellige priskategorier, og dette er noe du kan få mer informasjon om under befaring. Utendørs solskjerming er dyrere enn innendørs solskjerming, og her må du regne med å måtte betale alt fra 20 000 kroner og oppover. Innendørs solskjerming kan ha en startpris på noen hundre kroner, men kan fort komme opp i 10 000 kroner og mer.

Det er flere faktorer som spiller inn på prisen samt at hvor mye solskjerming du trenger også vil variere ettersom hvor mange vinduer du har. Dermed er det vanskelig å gi et nøyaktig prisestimat.