Solskjerming i Drammen: Beste leverandører i 2023

I Drammen kan du nyte solen gjennom store deler av året, og selv midt på vinteren kan det være lurt å begynne å tenke på solskjerming. Solen kan tross alt skinne sterkt om vinteren også. Bor du i Drammen, kan du velge mellom mange leverandører som kan hjelpe deg.

bilde

Alfa Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

ALFA solskjerming er Drammens eldste solskjermingsfirma, og den lange erfaringen gir oss en unik innsikt i kundenes behov. Vi prioriterer høy kvalitet, og faglig gode løsninger.

bilde

Stiftet i 2005

bilde

10 ansatte

bilde

ALFA Solskjerming AS, Rosenkrantzgata 61, 3018 Drammen, Norge

bilde

Celcius

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Celcius solskjerming leverer både innvendige og utvendige solskjermingsløsninger. Vi har 60 års erfaring, og gir god veiledning fra idé, til ferdig installasjon. Vi har egne montører som kan gjøre arbeidet raskt og effektivt.

bilde

Stiftet i 1987

bilde

ansatte

bilde

Celcius AS, Borgeskogen 30, 3160 Stokke, Sandefjord, Norge

bilde

Nordisk Solskjerming

Google LogoIngen data

Nordisk Solskjerming tilbyr totalløsninger, både innendørs og utendørs. Montører har lang erfaring, og finner den løsningen som passer for deg. Konkurransedyktige priser og kundeservice står i fokus, og befaringen er gratis.

bilde

Hovstegen 13, 1813 Askim

bilde

Vestfold Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Vestfold solskjerming tilbyr spesialtilpassede solskjermingsløsninger som passer perfekt til ditt prosjekt. Om du har behov for service eller reparasjon i etterkant, kan vi hjelpe deg med dette.

bilde

Stiftet i

bilde

ansatte

bilde

Vestfold Solskjerming, Barnålsvingen, 3089 Holmestrand, Norge

bilde

Låssenteret

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Låssenteret er mest kjent for sikkerhetsløsninger, men tilbyr også skreddersydde solskjermingsprodukter. Befaringen er gratis, og sammen finner vi den løsningen som gir best mulig resultat.

bilde

Stiftet i 1970

bilde

450 ansatte

bilde

Låssenteret, Kniveveien 31, 3036 Drammen, Norge

bilde

Solskjerming i Drammen: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Markedet for solskjerming har eksplodert, og selv om dette er en fordel for deg som er forbruker kan det også gjøre det enda vanskeligere å velge riktig. Et godt tips er at du før du velger en løsning aller først må identifisere hva problemet er. Er du plaget av sollys, varme eller begge deler? Det kan ha mye å si for om valget ditt blir riktig eller galt. De ulike solskjermingene har tross alt sine egne egenskaper.

Derfor er det veldig smart å be lokale leverandører i Drammen om å komme på gratis befaring hos deg. Sammen kan dere identifisere problemet, og snakke om hvilke løsninger som ville passet best. Pris er også et sentralt tema å ta opp under en befaring, og har du noen spesielle ønsker i forhold til stil og design kan du også ta opp dette. En befaring er helt uforpliktende, og er du interessert i flere leverandører kan du få befaring av samtlige.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Hvor mye koster solskjerming i Drammen?

Er det en ting du raskt vil legge merke til, er det hvor ulike priskategoriene er rundt solskjerming. De er så å si like ulike som solskjermingene selv. Enkelte varianter er så billige at du kan kjøpe de der og da, mens andre typer må du kanskje spare opp til.

Solskjerming kan ligge på alt fra 200-300 kroner til 100 000 kroner. Vanligvis ligger solskjerming gjerne på 30 000 kr. Generelt er utendørs solskjerming dyrere enn innendørs solskjerming. Man anbefales allikevel å i hovedsak gå for utvendig solskjerming, da disse er mer solide.

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming skaper lune, skyggeplasser på et uteområde, men de beskytter samtidig rommene inne ved å skjerme for vinduene. Solskjerming som skal være utendørs skal tåle vær og vind godt, og derfor er det ikke all solskjerming som kan monteres ute.

  • Screens er utvendig solskjerming, og dette er en duk som skal monteres tett innpå vinduet. Dette gir huset et moderne og rent preg, samtidig som du får god beskyttelse mot sol, varme og innsyn fra nysgjerrige naboer.
  • Markiser er den mest vanlige solskjermingen til norske hus. Denne solskjermingen er et utmerket alternativ dersom du ønsker å dempe sollyset. I tillegg gir markisen beskyttelse for nedbør som regn og snø.

Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming beskytter mot direkte sollys i rom, og kan også hindre sterk oppvarming om sommeren.

  • Rullegardiner er dekorative, funksjonelle og enkle å tilpasse vinduet. De er lysdempende og varmereflekterende, og de kan styres enten ved manuell betjening eller med en motor.
  • Har du store vinduer, vil lamellgardiner være en god løsning. De reflekterer ikke ut varmen, men regulerer hvor mye sollys som slipper inn. En ekstra bonus er at de også kan fungere som romdelere.