Solskjerming i Fredrikstad: Beste leverandører i 2023

Selv om Fredrikstad er nabobyen til solbyen, betyr ikke det at det er mangel på gode solforhold i Fredrikstad. Solen er generelt sterkt i Østfold, og derfor er det befriende å kunne trekke ned en skjerm som skaper litt skygge.

bilde

Solskjermingsmannen

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Solskjermingsmannen har lang erfaring innen solskjerming, og leverer produkter spesialtilpasset ditt vindu. Vi tilbyr stor variasjon i farger og materialer, og er opptatt av kundeservice.

bilde

Stiftet i 2018

bilde

3 ansatte

bilde

Høysandveien 196, 1747 Skjeberg

bilde

Solskjerming AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Solskjerming AS tilbyr skreddersydde løsninger i høy kvalitet for deg og ditt prosjekt. Vi har konkurransedyktige priser, stort utvalg, og gode garantiordninger. Det er viktig for oss at du blir fornøyd.

bilde

Stiftet i 2013

bilde

5 ansatte

bilde

Måkeveien 6, 1679 Kråkerøy

bilde

Stellar Solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Stellar Solskjerming tilbyr komplette løsninger for solskjerming både innendørs og utendørs. Målet er å gi kunden solskjerming til en konkurransedyktig pris, og til god kvalitet.

bilde

Stiftet i 2022

bilde

1 ansatte

bilde

Nøklebystranda 1, 1618 Fredrikstad

bilde

Solskjerming i Fredrikstad: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Vi har alle opplevd å sitte i nærheten av et vindu og bli blendet fordi solen skinner rett inn. Dette fører ofte til hodepine, og det er slitsomt å stadig måtte oppleve dette når solen vender tilbake etter vinteren. Derfor er det veldig vanlig, og ikke minst populært, å investere i solskjerming til boligen sin.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Mange leverandører av solskjerming i Fredrikstad

I Fredrikstad vil du finne mange leverandører og forhandlere av solskjermingsprodukter. Sammen kan dere finne den beste løsningen for ditt hjem. Det du må finne ut av er om du ønsker deg innvendig eller utvendig solskjerming, og om du skal ha solskjerming til skråvinduer. Husk også at ulike solskjermingsprodukter kommer med ulike egenskaper. Ønsker du kun å hindre at du blir blendet, eller vil du også regulere hvor mye varme som trenger inn gjennom vinduet?

Det er ikke alltid lett å finne svar på disse spørsmålene, og derfor anbefaler vi at du ber om gratis befaring fra flere leverandører og forhandlere.

Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming skal kun monteres inne. De er ikke laget for å tåle vær og vind, men for å passe inn i mer møblerte rom. Innvendig solskjerming er ofte billigere enn utvendig solskjerming, og her vil du finne mange valgmuligheter når det kommer til passform, farger og mønstre samt tekstil.

  • Rullegardiner er enkle å montere og tilpasse pluss at de er veldig dekorative. De kommer i flere forskjellige varianter, som ensfarget, mønstret, mørklegging og transparent. Det siste vil si at de begrenser innsyn uten å ødelegge for utsyn. I tillegg er de lysdempende og varmereflekterende.
  • Innvendige persienner kommer i aluminium og i tre. Førstnevnte egner seg godt til våtrom. Med persienner kan du enkelt regulere hvor mye eller lite sollys du vil la slippe inn.
  • Lamellgardiner er svært anvendelige, og har mange bruksområder. De kan fungere som både dekorasjon, romdelere og solskjerming. Lameller egner seg til store vinduer, og du kan få dem i aluminium eller PVC. Vær oppmerksom på at lameller ikke hindrer solvarmen, bare skjermer for lyset.
  • Plisségardiner blir mer og mer populært fordi de tar så liten plass. De er svært trendy og beskytter godt mot solen. Har du vindu i nærheten av en varmekilde, kan du få plisségardiner i flammehemmende tekstiler. Den eneste ulempen med plisségardiner er at de krever spesiell rengjøring.

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er dyrere enn innvendig solskjerming, men det er fordi de skal tåle en større påkjenning og dekke et større område.

  • Screen er en slags utvendig rullegardin med en perforert duk, som holder sollys og varme ute. Denne solskjermingen bygger på høy teknologi, og styres av en motor som du kontrollerer gjennom bryter, fjernkontroll eller app.
  • Den gode gamle markisen gir god beskyttelse mot sol, og andre værforhold som snø og nedbør. Markisene kan du enkelt trekke opp når du ikke bruker dem. De er sterke og dekker store overflater, men er følsomme overfor kraftig vind.