Solskjerming i Hønefoss: Beste leverandører i 2023

Uansett hvor i Norge du bor, kan vi garantere at du på et tidspunkt skulle ønske at du kunne skjerme vinduene slik at du slipper å få skarpt sollys rett i øynene. Ønsker du deg solskjerming, kan du starte planleggingen allerede i dag.

bilde

Nordeko AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Nordeko tilbyr solskjerming, og andre produkter til hjemmet. I visningsrommet kan du se flere produkter utsilt, og finne tekstiler og farger som passer for deg.

bilde

Stiftet i 2018

bilde

10 ansatte

bilde

Torvgata 2, 3513 Hønefoss

bilde

Solskjerming i Hønefoss: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Bor du i Hønefoss kan du velge og vrake mellom leverandører og forhandlere av solskjerming. Det fine med det, er at du får mye å velge mellom og har mange profesjonelle montører og selgere som kan hjelpe deg med hele prosessen. De aller fleste leverandører tilbyr gratis og uforpliktende befaring, hvor dere kan snakke om hva du ønsker deg og generelt alt det du måtte lure på om solskjerming til boligen din.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Identifiser ditt behov for solskjerming

De aller fleste eksperter er enige om at du ikke skal telle soltimer før du avgjør om du skal investere i solskjerming eller ikke. Solforholdene varierer veldig fra sted til sted, og fra år til år. For ikke å snakke om måned til måned. Det beste du gjør er å sette deg ned, og identifisere hva problemet er. Hvorfor ønsker du solskjerming? Er det for å kunne regulere hvor mye sollys som trenger gjennom vinduet? Er det for å kunne ha det helt bekmørkt på soverommet? Eller synes du bare det er for varmt i stua om sommeren?

Sett opp et budsjett

Et annet godt tips også før du begynner å lete etter solskjerming i Hønefoss, er at du setter opp et budsjett. På den måten vet du akkurat hvor mye du har å bruke, eller hvor mye du kan ta opp i lån for å få finansiert solskjermingen.

Det er nemlig svært ulikt hva solskjerming koster. Spennet er på alt fra noen få tusenlapper til 100 000 kr eller mer. Størrelsen på vinduene dine og antall vinduer er naturligvis også en faktor som spiller sterkt inn. Jo flere vinduer du skal ha skjermet, jo dyrere blir det. Spesialvinduer som takvinduer, runde vinduer og skråvinduer øker også prisen. I tillegg kommer ekstra faktorer, som motor, design, mønster og lignende.

Innvendig solskjerming

Vi skiller mellom utvendig og innvendig solskjerming. Det er nemlig ikke all solskjerming som kan monteres ute, da de ikke er laget for å tåle påvirkning av vær. Utvendig og innvendig solskjerming har også litt ulike funksjoner.

  • Plisségardiner bygger på en avansert teknologi, som gir gode solbeskyttende egenskaper. De tar også liten plass i rommet, og kommer i mange trendy farger. Plisségardiner kan leveres med flammehemmende tekstiler. Det er verdt å merke seg at plisségardiner ikke stopper solvarmen, og at de krever en del rengjøring.
  • Innvendige persienner kommer i aluminium og i tre. De er veldig anvendelige, og du kan enkelt regulere hvor mye sollys som skal slippe gjennom. Du kan få dem i enkle utgaver, men også i mer luksuriøse varianter.

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming har andre egenskaper, og krever litt mer når det kommer til montering. De tåler også vær og vind mye bedre.

  • Utvendige persienner kontrollerer lysfordelingen og hindrer blending uten å stoppe ventilasjonen. Du kan enkelt trekke dem opp om vinteren eller på en regntung dag.
  • Markiser er det produktet de aller fleste velger for boligen sin. De demper sollyset og gir skygge. De beskytter også mot regn og snø.