Solskjerming i Bærum: Beste leverandører i 2023

Bor du i Bærum og har et behov for solskjerming, vil det glede deg at det finnes mange forhandlere i nærheten som kan hjelpe deg med å finne solskjerming. Uansett om du har leilighet med terrasse eller en svær enebolig med store vinduer, finnes det løsninger for deg.

bilde

Bærum solskjerming

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Bærum solskjerming tilbyr skreddersydde solskjermingsløsninger etter dine behov, samt ulike reparasjons- og servicetjenester. Befaringen er gratis, og med et stort utvalg av farger og tekstiler finner vi en løsning som passer for deg.

bilde

Stiftet i

bilde

ansatte

bilde

Bærum Solskjerming, Kirkeveien, 1363 Høvik, Norge

bilde

Markisehuset AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Markisehuset har et stort utvalg av solskjerming til både innendørs og utendørs bruk. Montørene har lang erfaring med både estetiske og praktiske løsninger, og det er de som utfører befaringen slik at resultatet blir best mulig.

bilde

Stiftet i 2011

bilde

ansatte

bilde

Markisehuset AS - Avd. Asker og Bærum, Ringeriksveien 195, 1339 Vøyenenga, Norge

bilde

Markisespesialisten

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Hos Markisespesialisten finner du solskjerming av høy kvalitet, til gode priser. Produktene er laget etter mål, og vi tilbyr også service og reparasjon av etablert solskjerming.

bilde

Stiftet i 2012

bilde

5 ansatte

bilde

Vestre Jansrud 36, 1383 Asker

bilde

Solskjerming i Bærum: Beste leverandører i 2023

Sist oppdatert: 12. mars 2023

Solskjerming i Bærum – En god investering

Det finnes mange grunner til at du bør investere i solskjerming. Solskjerming vil hindre at du blir blendet av solen, det blir ikke så varmt i rommene, nysgjerrige får ikke innblikk og du kan få det helt mørkt på, for eksempel, soverom. Veldig mange type solskjerming dekker flere av disse behovene, men det er likevel forskjeller mellom ulike typer. Derfor er det viktig at du på forhånd vet litt om hva du ønsker deg.

Ekspertene er enige om at det ikke lønner seg å telle soltimer før du bestemmer deg om du ønsker solskjerming og hvilken type. Det er fordi det varierer veldig hvor mye sol som kommer gjennom året, og det eneste som er sikkert er at solen kommer. Det kan være lurt å skrive ned spørsmålene du har, slik at du kan stille dem til forhandlere i Bærum. De kan hjelpe deg med hele prosessen, og mange tilbyr også å komme på gratis og uforpliktende befaring.

Vi hjelper deg å finne rett leverandør

Få tilbud fra 3 lokalkjente leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming er den kategorien som helt klart har flest valgmuligheter. Solskjerming til innendørs bruk egner seg best når du bare ønsker å sperre ute sollys, og begrense andres innsyn. Markedet innenfor solskjerming har eksplodert, og du kan få innendørs solskjerming som kommer med motorer og mange tilleggsfunksjoner, som en timer.

  • Lamellgardiner har mange bruksområder. I tillegg til å dempe for sollyset kan de også brukes som romdelere. De passer til så å si alle type vinduer, og er et spesielt godt valg om du har veldig store vinduer eller vinduer som faller utenfor standarden.
  • Rullegardin er et veldig populært valg til soverom. Med en rullgardin kan du få det helt mørkt, og du kan velge mellom flere farger. Rullegardiner hindrer heller ikke ventilasjon, noe som er svært viktig da frisk luft er avgjørende for søvnkvaliteten.
  • Innvendige persienner lar deg kontrollere lysinnslippet, og til en viss grad stenger de også ute solvarmen. De passer til alle rom, inkludert våtrom om du velger riktig materiale.

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er dyrere enn innvendig solskjerming, men det er også fordi det skal tåle mer påkjenning av værforholdene, og av denne grunn er laget av kraftigere materiale. Utendørs solskjerming egner seg veldig godt til balkong eller terrasse, men utvendig solskjerming kan monteres på alle type vinduer og er et godt alternativ om du ikke vil ha noe hengende innendørs.

  • Markiser ligger på 1. plass når det kommer til bruk i norske boliger. De tåler nesten all slags vær, og i tillegg til å hindre sollys og solvarme å komme inn, beskytter de også vinduene mot snø og andre påkjenninger. Det eneste markiser ikke tåler er sterk vind.
  • Screens er en oppdatert, moderne rullegardin som går i ett med veggen. De gjør absolutt alt det solskjerming skal gjøre, og er det mest moderne du kan få.